Product Total: 0

iFlow Ondernemingshuis

Europaplein 10 , Alphen aan den Rijn, 2408GX

COVID-19 (CORONA VIRUS) – update:
Open for coworking and adhering to the 1,5m social distance and hygiene guidelines.

Monday: 08:30-17:30
Tuesday: 08:30-17:30
Wednesday: 08:30-17:30
Thursday: 08:30-17:30
Friday: 08:30-17:30
Saturday: closed
Sunday: closed

iFlow Ondernemingshuis is volledig ingericht op werk. Er zijn 25 co-workspaces en vier compleet uitgeruste vergaderruimtes.

iFlow ondernemingshuis in Alphen aan den Rijn is een centrum voor innovatie, leren, ontmoeten en werken. Deze diversiteit maakt dat dit een levendige locatie is en erg geschikt is voor netwerken en flexcollega’s ontmoeten. Ook zijn er mogelijkheden om je relaties te ontvangen in een professionele omgeving. Er is een receptie en gastvrouw aanwezig.

De locatie is voorzien van een goede airco die op verschillende plekken afzonderlijk te bedienen is. Er is een betrouwbaar WIFI-netwerk met code.

De entree bestaat uit een grote ruimte met diverse functies. Comfortabele banken met kussens om lekker in weg te zakken.
Er zijn flexplekken aan een blok maar ook afgeschermd en ook een grote lange tafel. Iedereen heeft zijn eigen stroomvoorziening.
Tot slot een koffiecorner met professioneel Nespresso koffieapparaat waarmee allerlei koffie variëteiten gemaakt kunnen worden. In de middag kun je tegen een geringe vergoeding aanschuiven voor een eenvoudige lunch. Een mooie gelegenheid om met andere ondernemers te netwerken.

Er zijn drie afgesloten (vergader)ruimtes, 2 daarvan kunnen worden samengevoegd. Hierdoor is er ruimte voor 20 personen, in een theateropstelling zelfs tot 35 personen. Alle ruimtes hebben hun eigen TV/presentatiescherm waaraan een laptop gekoppeld kan worden. Doordat de algemene ruimte zo ruim van opzet is, biedt het mogelijkheden om deelnemers zelfstandig of in groepjes te laten werken. Zeker in de avonduren is dit geen probleem. Na afloop een netwerkborrel met hapjes is ook een aanrader, de prijzen zijn meer dan schappelijk voor het gevarieerde aanbod.

iFlow ligt op loopafstand van het station van Alphen aan den Rijn en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving (tot 13.00 uur met parkeerschijf).
www.iflowalphen.nl

Coffee & tea

Coffee and tea can be purchased (are not included).

Event space

Event space is available to rent by the hour. Please ask the community manager for rates and availability.

Possibility to join for lunch

Yes. € 3,30 for lunch.

Conference room

Conference rooms are available to rent hourly for your next meeting. Please ask the community manager for rates and availability.

Parking

Yes. (Gratis met parkeerschijf tot 13.00 uur, daarna gratis.)

Kitchen & microwave

Available

Mail service

A mailing address is available at an extra rate. Please ask the community manager for rates and availability.

Printing

Available. Please ask the community manager for setup instructions and rates.

Lockers

Available

Seating

Lots of natural light, colorful and spacious.
Spacious table with socket and desk chair

iFlow Ondernemingshuis Alphen
4.3
Based on 32 reviews
powered by Google
VOAonline .
VOAonline .
09:11 25 Jul 18
Altijd fijn om hier te werken. Heerlijk open, goede airco, heerlijke koffie en gezellige collega's
Marloes Smit
Marloes Smit
21:04 16 Mar 18
Top locatie, fijne medewerkers, goede ruimtes om te huren, makkelijk bereikbaar.
Rob Buisman
Rob Buisman
08:47 24 Nov 17
Niet zomaar een bedrijfsverzamelgebouw. Het is ook een meeting point voor ondernemers en een uitstekende plek om te... netwerken. Bovendien zijn er prima voorzieningen voor vergaderingen, workshops en dergelijke. En je kunt ook nog aanschuiven voor een verse lunch. Helemaal goed.lees meer
Barbara Rijskamp
Barbara Rijskamp
15:46 25 Jul 17
Prachtige lokatie, centraal gelegen, goede sfeer en er wordt een perfecte Latte Machiato geserveerd. Ideaal voor... flexwerkers die af en toe spreekruimte nodig hebben, voor cursussen en voor boekpresentaties en filmopnames.lees meer
José van der Pijl
José van der Pijl
17:53 19 Jul 16
iFlow is al heel lang mijn 'vaste flexwerkplek'. Een prima locatie om te netwerken, te vergaderen of gesprekken te... voeren maar ook een prima plek om geconcentreerd te kunnen werken. De koffie en sfeer zijn er altijd goed!lees meer
Bekijk alle beoordelingen

check-ins

Max check-ins per month
Unlimited

Hours

Minimum hours per check-in
1 hour

seats

Max seats available for Flexdeskpass members 20 seats

Privacy Preference Center