Flexplek Amsterdam

Flexwerken in Amsterdam? Veel freelancers en studenten werken in onze hoofdstad massaal in coworking spaces. Met een Flexdeskpass abonnement heb je toegang tot meerdere inspirerende flexwerkplekken in Amsterdam. Op deze locaties vind je goede werkplekken, lekkere koffie en een inspirerende werksfeer. Zoek je een flexplek in Amsterdam? Met een Flexdeskpass abonnement kun je terecht bij de volgende flexplekken in Amsterdam:

Voordelen een flexwerken in Amsterdam met de Flexdeskpass

Flexwerken is tegenwoordig enorm populair. Dit komt mede door de vele voordelen dat werken op een flexwerkplek met zich meebrengt. Met de Flexdeskpass kun je gebruik maken van meerdere coworking spaces in Amsterdam. Waarom een Flexdeskpass abonnement nemen? De grootste voordelen hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • Inspirerende sfeer. Aangesloten coworking spaces bieden een open ruimte met meerdere werkplekken waar je als flexwerker in een inspirerende sfeer kunt werken. Het leuke aan deze flexwerken is dat je in één ruimte werkt met andere gemotiveerde en inspirerende freelancers of studenten.
  • Ideaal voor netwerken. Als ondernemer kan het opbouwen van een netwerk enorm waardevol zijn. Werken op een flexwerkplek zorgt ervoor dat je dagelijks nieuwe mensen tegenkomt.
  • Voordelige werkplek. De huurprijzen voor een kantoorruimte in Amsterdam zijn voor veel freelancers onbetaalbaar. Met een Flexdeskpass abonnement kun je voordelig flexwerken op meerdere locaties in Amsterdam.
  • Goede faciliteiten. Bij ons aangesloten flexwerkplekken zijn voorzien van een snelle internetverbinding, goede werkplekken, inspirerende sfeer en lekkere koffie.
  • Meerdere locaties. Een groot voordeel van een Flexdeskpass abonnement is dat je op meerdere locaties in Amsterdam kunt werken, waardoor er altijd wel een flexwerkplek bij jou in de buurt zit.

Hoe werkt de Flexdeskpass?

Met een Flexdeskpass abonnement krijg je toegang tot de beste flexwerkplekken in Amsterdam én andere steden in Nederland. Elke dag kan je weer een nieuwe werkplek uitkiezen om aan het werk te gaan. Hoe werkt de Flexdeskpass? In drie stappen leggen wij hieronder uit hoe dit werkt.

1. Kies een abonnement
Hoeveel uur ben jij van plan gebruik te maken van flexwerkplekken? Kies het abonnement dat past bij jouw gebruik. Ongebruikte uren mag je meenemen naar de volgende maand. Ook is het mogelijk om losse uren bij te kopen als je een maand toch meer wilt flexwerken. Het stoppen of pauzeren van het abonnement als je het even niet meer nodig hebt is mogelijk.

2. Reserveer jouw ideale flexwerkplek
Elke dag opnieuw mag je kiezen uit alle flexwerkplekken die bij ons zijn aangesloten. Of je nu op zoek bent naar een flexplek in Amsterdam of voor een zakelijke afspraak een flexplek in Eindhoven nodig hebt: je mag zelf bepalen waar en welke flexwerkplek je wilt gebruiken.

3. Check-in
Tot slot hoef je enkel nog in te checken bij de locatie waar je wilt gaan flexwerken. Na het inchecken start jouw werkdag vanaf een fijne werkplek met lekkere koffie, snelle wifi en gezellige “flexcollega’s”.

Flexplek Amsterdam reserveren

Overtuigd van de voordelen van een Flexdeskpass abonnement? Dan kun je gemakkelijk en voordelig online een abonnement afsluiten, vervolgens kan je direct een flexplek in Amsterdam (of in een van de andere steden) reserveren. Tijdelijk bieden wij een 7 dagen gratis proefperiode aan. Na je proefperiode wordt je lidmaatschap omgezet in een betaald lidmaatschap. Opzeggen kan altijd en zonder opzegtermijn.

*met een Flexdeskpass abonnement ook toegang tot flexwerkplekken in de volgende steden: Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Andelst, Bergen op zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Ede, Eindhoven, Emmen, Hardenberg, Heerlen, Hengelo, Nieuwegein, Roermond, Rotterdam, Sittard, Uden, Utrecht, Veenendaal and Venlo.

(Staat jouw favoriete stad of plek er (nog) niet bij? Tip hem dan aan ons via info@flexdeskpass.com).