Flexplek in Den Haag

Van plan om te gaan flexwerken in Den Haag? In deze prachtige stad vind je enorm veel flexwerkplekken, ofwel coworking spaces. Met een Flexdeskpass abonnement kan je voor slechts €49 per maand, 24 uur per maand, gebruik maken van alle aangesloten flexplekken in Den Haag en natuurlijk alle ander locaties in Nederland. Na het aanvragen van een Flexdeskpass kan je werken op onderstaande locaties in Den Haag:

Hoe werkt de Flexdeskpass?

Het afsluiten van een Flexdeskpass abonnement is erg eenvoudig. Door onderstaande drie stappen te volgen kan je op alle aangesloten locaties in Nederland flexwerken.

1. Kies een abonnement

Bepaal welk abonnement het beste past bij jouw gebruik. Wil je af en toe flexwerken? Of ben je altijd te vinden op een flexplek? Wij hebben een passend abonnement voor iedereen.

2. Reserveer een flexwerkplek

Een locatie gekozen? Dan is het nodig om een flexplek te reserveren. Elke dag opnieuw een inspirerende werkomgeving met nieuwe “flexcollega’s”.

3. Check in op de locatie

Vervolgens hoef je enkel nog in te checken op de coworking locatie. Start je werkdag in een fijn werksfeer en geniet van de lekkere koffie!

Voordelen van flexwerken in Den Haag met de Flexdeskpass

Flexwerken is de laatste jaren flink gestegen in populariteit. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om regelmatig op een flexwerkplek. Dit komt mede door de vele voordelen dat flexwerken biedt. Met de Flexdeskpass kan je terecht bij alle coworking spaces in Den Haag die bij ons zijn aangesloten. Hieronder hebben we de voordelen van een abonnement voor je verzameld:

  • Inspirerende werksfeer. In alle aangesloten flexwerkplekken heerst een motiverende en inspirerende werksfeer.
  • Goede faciliteiten. De locaties die bij Flexdeskpass zijn aangesloten beiden allemaal goede faciliteiten, zoals razendsnelle wifi, goede werkplekken en lekkere koffie.
  • Netwerk opbouwen. Dagelijks werken met andere “flexcollega’s”? Dat is natuurlijk ideaal voor het opbouwen van een waardevol netwerk.
  • Locaties in heel Nederland. Met een Flexdeskpass heb je toegang tot alle aangesloten flexplek locaties in Nederland.
  • Voordelig. Een kantoor huren is tegenwoordig onbetaalbaar. Flexwerken op locaties naar wens kan al vanaf €49 per maand.

Toegang tot alle aangesloten flexplekken in Nederland

Met een Flexdeskpass abonnement ook toegang tot flexwerkplekken in de volgende steden: Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Andelst, Bergen op zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Ede, Eindhoven, Emmen, Hardenberg, Heerlen, Hengelo, Nieuwegein, Roermond, Rotterdam, Sittard, Uden, Utrecht, Veenendaal and Venlo.

(Staat jouw favoriete stad of plek er (nog) niet bij? Tip hem dan aan ons via info@flexdeskpass.com).