Flexplek Utrecht

Flexwerkplek in Utrecht nodig? Met een Flexdeskpass abonnement heb je toegang tot vele flexplekken door héél Nederland. Ook in Utrecht kun je met de Flexdeskpass werken in verschillende zogenoemde “coworking spaces”. Alle aangesloten flexplekken staan bekend om de fijne werkplekken, lekkere koffie, snelle wifi en de inspirerende werksfeer. Ben je op zoek naar een flexplek in Utrecht? Dan biedt een Flexdeskpass vele voordelen. Met dit abonnement heb je toegang tot onderstaande flexwerkplekken in Utrecht:

Waarom flexwerken met een Flexdeskpass?

Steeds meer mensen doen aan flexwerken, daardoor komen er ook steeds meer flexwerkplekken in Nederland. Een flexdesk abonnement zorgt ervoor dat je toegang hebt tot diverse locaties voor coworking in Utrecht. Maar ook in andere steden kan je met dit abonnement gebruik maken van de beste flexplekken. Redenen om direct een flexdeskpass aan te vragen hebben we hieronder op een rij gezet:

  • 7 dagen gratis flexwerken. Tijdelijk is het mogelijk om te profiteren van een 7 dagen gratis proefperiode. Na de proefperiode wordt je lidmaatschap omgezet in een betaald lidmaatschap. Opzeggen is altijd mogelijk. Er geldt geen opzegtermijn.
  • Netwerken. Het opbouwen van een groot netwerk kan enorm waardevol zijn voor ondernemers. Werken op flexwerkplekken zorgt ervoor dat je dagelijks nieuwe mensen ontmoet.
  • Goede faciliteiten. Essentieel om productief te kunnen werken is een goede werkplek en snelle wifi, maar ook lekkere koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Aangesloten locaties zijn voorzien van alle faciliteiten om goed te kunnen werken.
  • Meerdere locaties. Het fijne aan ons abonnement is dat je zelf bepaalt waar en wanneer je gebruik wilt maken van een flexwerkplek. Vandaag werken op een flexplek in Utrecht en morgen in Amsterdam? Dat is mogelijk met de Flexdeskpass!
  • Voordelig flexwerken. Vanaf slechts €49 p.m. kun je flexwerken op alle aangesloten locaties.

Flexwerkplek in Utrecht reserveren

Het reserveren van een flexwerkplek is erg gemakkelijk met de Flexdeskpass. Dit kan gemakkelijk online. Ga op zoek naar een locatie die past bij jouw wensen. Als je al een Flexdeskpass abonnement hebt afgesloten kan je direct een flexplek boeken. Heb je nog geen Flexdeskpass? Dan moet je deze eerst nog even aanvragen.

Toegang tot flexwerkplekken in héél Nederland

Met een Flexdeskpass abonnement heb je ook toegang tot flexwerkplekken in de volgende steden:
Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Andelst, Bergen op zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Ede, Eindhoven, Emmen, Hardenberg, Heerlen, Hengelo, Nieuwegein, Roermond, Rotterdam, Sittard, Uden, Utrecht, Veenendaal and Venlo.

(Staat jouw favoriete stad of plek er (nog) niet bij? Tip hem dan aan ons via info@flexdeskpass.com).