Flexplek Breda

Ben jij op zoek naar een fijne flexwerkplek in Breda? Met een Flexdeskpass heb je toegang tot flexplekken door héél Nederland. Ook in Breda. Een Flexdeskpass abonnement maakt het werken in zogenoemde “coworking spaces” een stuk gemakkelijk en voordeliger. Met dit abonnement heb je namelijk toegang tot onderstaande flexplekken in Breda én alle andere aangesloten flexwerkplekken in Nederland.

Aan het zoeken naar een fijn flexplek in Breda? Onderstaande flexplekken zijn bij ons aangesloten en staan bekend om de ideale werksfeer. Lekkere koffie, razendsnelle wifi en natuurlijk een inspirerende werksfeer.

Hoe werkt de Flexdeskpass?

Met een Flexdeskpass heb je toegang tot alle aangesloten flexwerkplekken in Nederland. Zo ook de flexplekken in Breda die bij ons aangesloten zijn. Dit biedt de mogelijkheid om regelmatig vanaf een andere locatie te werken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe de Flexdeskpass werkt.

1. Abonnement kiezen

Voordat je kunt gaan flexwerken is het nodig om een abonnement af te sluiten. Bij ons heb je de keuze uit drie abonnementen: 24 uur, 80 uur of onbeperkt flexwerken per maand. Kies het abonnement dat het beste past bij het aantal uren dat je verwacht te gaan werken op een flexwerkplek.

2. Reserveer een flexwerkplek

Met een abonnement mag je elke dag kiezen op welke locatie je die dag wilt gaan werken. Je hebt keuze uit alle aangesloten flexwerkplekken door heel Nederland. Bepaal zelf de locatie waar je wilt flexwerken en reserveer voor de gewenste dag en tijd.

3. Inchecken

Als je een locatie gevonden en gereserveerd hebt, dan is het alleen nog nodig om de flexwerkplek in te checken. Na het inchecken kan je werkdag beginnen. Geniet van de inspirerende werksfeer, ontmoet gezellige “flexcollega’s” en geniet van de lekkere koffie!

Reserveer een flexwerkplek in Breda

Met de Flexdeskpass kan je gemakkelijk online een flexplek in Breda reserveren. Zoek een locatie die voldoet aan al jouw wensen en reserveer direct. Zo weet je zeker dat er een flexwerkplek gereserveerd wordt gehouden. Heb je nog geen abonnement? Vraag dan direct een Flexdeskpass aan!

Flexwerken door héél Nederland met de Flexdeskpass

Met een Flexdeskpass abonnement ook toegang tot flexwerkplekken in de volgende steden: Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Andelst, Bergen op zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Ede, Eindhoven, Emmen, Hardenberg, Heerlen, Hengelo, Nieuwegein, Roermond, Rotterdam, Sittard, Uden, Utrecht, Veenendaal en Venlo.

(Staat jouw favoriete stad of plek er (nog) niet bij? Tip hem dan aan ons via info@flexdeskpass.com).