Flexplekken in Eindhoven

Ben je op zoek naar een flexplek in Eindhoven? Met een Flexdeskpass abonnement heb je toegang tot meerdere coworking spaces in Eindhoven. Ideaal voor als je van flexwerken houdt.

Reserveer een flexwerkplek in Eindhoven

Als je een Flexdeskpass abonnement hebt is het mogelijk om zelf een flexwerkplek te reserveren bij een van de locaties die bij ons zijn aangesloten. Vanaf slechts €49 p.m. heb je keuze uit meerdere flexwerkplekken in de stad Eindhoven.

Zo kun je met je Flexdeskpass abonnement terecht bij de volgende flexplekken in Eindhoven:

*met een Flexdeskpass abonnement ook toegang tot flexwerkplekken in de volgende steden: Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Andelst, Bergen op zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Ede, Eindhoven, Emmen, Hardenberg, Heerlen, Hengelo, Nieuwegein, Roermond, Rotterdam, Sittard, Uden, Utrecht, Veenendaal en Venlo.

(Staat jouw favoriete stad of plek er (nog) niet bij? Tip hem dan aan ons via info@flexdeskpass.com).

Waarom een Flexdeskpass abonnement?

Het afsluiten van een Flexdeskpass abonnement geeft je toegang tot flexplekken in héél Nederland. Met een abonnement heb je ook toegang tot flexwerkplekken in de volgende steden: Alkmaar, Amsterdam, Andelst, Bergen op zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Ede, Eindhoven, Emmen, Hardenberg, Heerlen, Hengelo, Nieuwegein, Roermond, Rotterdam, Sittard, Uden, Utrecht, Veenendaal en Venlo.

*Staat jouw favoriete stad of plek er (nog) niet bij? Tip hem dan aan ons via info@flexdeskpass.com!