Flexplek Rotterdam

Op zoek naar een flexwerkplek in Rotterdam? Vanaf €49 p.m. heb je met de Flexdeskpass toegang tot meerdere flexwerkplekken in Rotterdam. Flexwerken wordt steeds populairder. Zeker in de grote steden kiezen steeds meer freelancers en studenten om te werken in “coworking space”. Dit is een ruimte met meerdere werkplekken, waar iedereen die een werkplek nodig heeft kan gaan flexwerken.

Met een Flexdeskpass abonnement heb je toegang tot een groot aantal inspirerende flexwerkplekken door héél Nederland. Ook in Rotterdam zijn meerdere flexplekken bij ons aangesloten. Met een abonnement kan je gebruik maken van al deze locaties die bekend staan om de fijne werkplekken, lekkere koffie, snelle wifi en een inspirerende sfeer om productief te werken. Flexwerken in Rotterdam? Bekijk hieronder alle locaties waarbij je terecht kan met een Flexdeskpass abonnement:

Flexwerken Rotterdam

Voor iedereen die van plan is om te flexwerken in Rotterdam is het erg interessant om een Flexdeskpass abonnement af te sluiten. Met dit abonnement (vanaf €49 p.m.) heb je toegang tot meerdere flexwerkplekken in Rotterdam. Aangesloten locaties zijn voorzien van goede faciliteiten, zoals een razendsnelle internetverbinden, comfortabele werkplekken, lekkere koffie en een inspirerende sfeer. Ook fijn is dat je de flexwerkplekken kunt afwisselen, zodat het nooit saai wordt en je telkens nieuwe mensen ontmoet. Daarnaast heb je ook toegang tot flexplekken in andere steden, zoals: Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Andelst, Bergen op zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Ede, Eindhoven, Emmen, Hardenberg, Heerlen, Hengelo, Nieuwegein, Roermond, Rotterdam, Sittard, Uden, Utrecht, Veenendaal en Venlo.

*Staat jouw favoriete stad of plek er (nog) niet bij? Tip hem dan aan ons via info@flexdeskpass.com!

Flexwerkplek in Rotterdam reserveren

Gebruik maken van een van de bij ons aangesloten flexwerkplekken? Dan kun je gemakkelijk een Flexdeskabonnement afsluiten. Profiteer tijdelijk van een 7 dagen gratis proefperiode! Na je proefperiode wordt je lidmaatschap omgezet in een betaald lidmaatschap. Opzeggen zonder opzegtermijn kan altijd.

Flexdeskpass abonnement in 3 stappen!

Vandaag nog gebruik maken van een flexplek in Rotterdam? Dat kan! Het afsluiten van je Flexdeskpass abonnement is namelijk erg gemakkelijk. Hieronder leggen wij uit hoe je dit in 3 stappen kunt doen.

Stap 1. Abonnement kiezen
Bij ons heb je de keuze uit verschillende abonnementen, zodat je een abonnement kunt kiezen dat past bij jouw gebruik. Met de Flexdeskpass mag je ongebruikte uren “gewoon” meenemen naar de volgende maand. Kom je uren tekort? Dan is het mogelijk om losse uren bij te kopen. Het abonnement stoppen of pauzeren is altijd mogelijk. Er geldt geen opzegtermijn.

Stap 2. Flexplek reserveren

De tweede stap is het reserveren van een flexwerkplek. In Rotterdam heb je de keuze uit verschillende flexplekken, maar je kunt ook een flexplek locatie reserveren in een andere stad.

Stap 3. Inchecken
Om te beginnen met werken op je flexwerkplek is het enkel nog nodig om in te checken bij de locatie. Vervolgens heb je alle vrijheid om te werken en te genieten van lekkere koffie.